Purkutöiden ja saneerauksien ammattilainen

Purkamisessa ei ole kyse pelkästä rakennuksien tai rakenteiden hajottamisesta. Mikä tahansa purkutyö vaatii aina laajamittaista ja suunnitelmallisesta toimintaa, jossa on otettava huomioon monia käytäntöön, säännöksiin, turvallisuuteen ja ympäristöön liittyviä asioita. Jokainen kohde on kuitenkin yksilöllinen, jonka vuoksi urakoitsijaksi kannattaa valita kokenut ammattilainen. Pyydä tarjous tästä!

Meiltä mittavat saanerauspurkutyöt

Saneeraukset ovat oma lukunsa purku-urakoinnissa. Länsi-Suomen Timanttiporaus ja Purku Ky toimittaa saneerauksien purku-urakoinnit  mm. suojelukohteissa, jotka ovat saneerauspurkujen haastavimpia työmaita. Museoviraston ja Alvar Aalto-säätiön valvomat suojelukohteet, kuten esimerkiksi Seinäjoen Kaupunginkirjasto, juuri meneillään oleva Seinäjoen Valtion Virastotalo ja loppuvuodesta 2017 alkava Seinäjoen Kaupungintalo ovat oivia esimerkkejä siitä, kuinka urakointiin valitaan ammattitaitoinen purkaja. Voit tutustua saneerauskohteisiimme tarkemmin referensseissä.

Kokopurku-urakointi

Kokopurkutyömaan lopputuote on aina tyhjä ja siisti tontti, jolle on helppo aloittaa uudisrakentaminen. Kokopurkutyön tekee haasteelliseksi jätteen oikeaoppinen lajittelu ja kierrättäminen. Suurissa kokopurkutöissä on otettava huomioon mm. betonin hyötykäyttökelpoisuus maanrakentamisessa, jotta purkujätteet kierrätetään mahdollisimman perusteellisesti. Tarjoamme niin pienten, kuin suurtenkin kohteitten purku-urakoinnit ammattitaidolla!

Monipuolinen kalusto takaa työn onnistumisen

Siinä missä ammattitaitoinen henkilöstö on toimintaperiaatteittemme kulmakivi, myös kalusto on tärkeä. Kalustomme ansiosta purkutyöt onnistuvat niin ahtaissa sisätiloissa, kuin ulkona isommillakin työmailla.